Het Gore SHAKEDRY jack vernieuwd

Ik loop sinds enkele maanden (als het weer er om vraagt) met het Gore Runningwear®  SHAKEDRY™ jack, Ik schreef al eerder over dit jack, maar toe had ik er zelf nog niet mee gelopen. Inmiddels heb ik er diverse trainingen mee gelopen, en het is echt een bijzonder jack.

Licht, waterdicht, winddicht en van soepel materiaal. En licht is in dit geval echt een understatement: het SHAKEDRY™ jack weegt werkelijk niets, en is door de bijzondere techniek van slechts twee lagen ook echt vederlicht. Heerlijk om in hard te lopen! Je hoopt zelfs op regen of sneeuw op zijn tijd 😉

Je ziet het jack nog niet zoveel, en dat komt ongetwijfeld door de pittige prijs. Dat is begrijpelijk, maar wat mij betreft niet helemaal terecht. Er zijn op dit moment weinig jacks op de markt met een betere prijs-kwaliteitverhouding, maar dat is iets dat je natuurlijk wel zelf moet ervaren.

 

En het goede nieuws is bovendien: het SHAKEDRY™ jack is vernieuwd. Niet eens wat betreft de techniek of kwaliteit; die is onveranderd hoog gebleven. Maar waar het jack voorheen verkrijgbaar was in de kleur donkerbruin, bijna zwart, is het jack inmiddels ook verkrijgbaar in meer kleurstellingen!

De combinaties zijn kenmerkend voor Gore®: geen flitsende kleuren, geen druk design. Wel een beperkt aantal kleurcombinaties die goed bij elkaar passen en goed te combineren zijn met de rest van de collectie van Gore Runningwear®. Bekijk het volgende filmpje maar eens voor de combinaties, of neem een kijkje op de site van Gore Runningwear®. Zit er iets voor jou tussen?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *