De Mizuno Wave Ultima 9 in beelden

Nee, dit keer eens geen review. Geen ervaringen over gebruik, demping, pasvorm of afwikkeling van de Mizuno Wave Ultima 9. De reden is simpel: ik heb deze schoenen nu bijna zes weken, maar omdat ik eind augustus ben geopereerd aan mijn liesslagader, mag ik simpelweg nog niet hardlopen. Ja, ik heb het geprobeerd, gisteren 2km, maar daar heb ik vandaag de hele dag last van gehad, dus houd ik het nog maar even bij fietsen, en pak het hardlopen over een paar weken wel weer op.

Gelukkig ben ik net voor mijn operatie nog wel de mooie binnenstad van Den Bosch in gegaan, om de schoenen  in ieder geval wel mooi vast te leggen. Het gaat om de Mizuno Wave Ultima 9, en wel de speciale TCS Amsterdam Marathon Editie 2017! De schoen is voorzien van een bijzonder design, ontworpen door de Amsterdamse kunstenaar Hero de Janeiro. Ik heb geprobeerd de Mizuno’s vast te leggen in een stadse, urban sfeer. Om de link met Amsterdam te benadrukken. Hoe ze lopen, dat moet je zelf ervaren, maar ik verwacht nog beter dan hun voorganger, de Wave Ultima 8, die ik wel uitgebreid heb kunnen testen. Voor de Ultima 9 zul je het met de foto’s moeten doen. Heb jij al ervaring met de Mizuno Wave Ultima 9? Laat hieronder gerust je reactie achter, ik ben benieuwd!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *